7 de La Re-Factoria

El 7 de la Re-factoria, habitatge d’ús turístic, vol oferir un tastet de l’experiència que pot representar conèixer el nostre territori i també voldríem que fos font d’inspiració , que les persones que hi passin es converteixin en prescriptors d’aprenentatges com l’amor a la terra, la defensa del medi però també la sostenibilitat, el joc, la creativitat i el benestar.

Molts dels elements que conformen el mobiliari i la decoració s’han fet amb materials reciclats, amb peces restaurades i tenint en compte el respecte al medi ambient. Hem vetllat per que cada racó, cada element i cada espai tingui un sentit, una raó de ser: funcional, inspiradora, didàctica, lúdica o contemplativa.

La casa està situada dins del nucli de Vila-rodona, en un carrer sense sortida, lliure del trànsit de vehicles. És el que podríem dir, una casa de poble. On tot està a tocar: els antics rentadors, un convent de monjos Servites, el riu, el castell, un turonet, l’església, etc.

La nostra filosofia és que volem viure en aquest entorn rural i hem orientat la casa amb la voluntat de transmetre els valors amb els quals vivim la nostra experiència i així, a través de la casa, compartir-ho amb les persones que hi vulguin fer una estada.

La casa té 3 plantes, 5 habitacions i una capacitat per acollir fins a 8 persones. La planta baixa compta amb una sala polivalent i amb un bany complet. Aquesta sala es pot convertir en una habitació doble, segons les necessitats del grup. En aquesta mateixa planta baixa hi trobem un petit taller i un garatge per a bicicletes, amb les eines bàsiques per a poder reparar- les  i amb capacitat fins a 8  bicicletes.

A la primera planta hi trobem tres espais connectats: el menjador, amb capacitat per a 10 persones; la sala d’estar i un petit racó dedicat a la música, amb mobiliari rústic i amb peces restaurades. En aquesta mateixa planta tenim la cuina, totalment equipada amb nevera, rentavaixelles, microones i el parament bàsic per a poder cuinar.

A la segona planta hi ha un bany complet i tres habitacions: dues dobles amb finestra exterior i una interior d’un llit (ampliable a 2). La decoració de cada habitació té una voluntat inspiradora.

A la tercera planta us oferim un raconet chill out ; una habitació individual i el terrat, on hem instal·lat un petit hort urbà del qual us en podreu servir lliurement, taules , cadires i barbacoa. També hem reservat una estança de serveis amb rentadora, les eines per l’hort i diferents materials per a poder fer els tallers d’horticultura.

Des del terrat podem veure un turonet que tenim al costat i el Castell i el campanar de l’església i un mosaic de teulades de la part vella del poble i en l’horitzó: la plana del Gaià. 

 

Adreça
Joan Maragall, 7
43814 - Vila-rodona

Telèfon: 640 738 427

Email: pandreu6776@gmail.com

Registre: HUTT 031774

Menu

Menú principal