Pas a Pas

Degut a que la Regidoria d’Esports i Salut vol fomentar la pràctica de l’activitat física i l’esport saludable i el municipi disposa de zones per realitzar aquestes activitats. Que el Centre d’Atenció Primària es va posar en contacte amb l’Ajuntament per tal de presentar un estudi consistent en la realització d’activitats saludables i revisions mèdiques als integrants del grup per tal de constatar els beneficis de pràctica de l’esport a la salut;  es va crear un grup anomenat “PAS A PAS”.

Aquest grup disposa del suport, l’acompanyament  i el seguiment mèdic de professionals de CAP, la Dra. Llum Pinyol i el sanitari Sr. Gabriel Pascual Pascual. L’activitat “Pas a Pas” es va iniciar el 9 d’octubre de 2015 amb la presentació del programa i les caminades es van iniciar el 3 de novembre del 2016, amb l’afluència mitjana de 27 persones.

 

“Pas a Pas” està obert a tot el públic i fa les seves sortides els dimarts i dijous de 10.00 a 11.00, el seu punt de trobada és el CAP. El recorregut és del CAP en direcció a la pedania de Vilardida i tornar. Les sortides de pas a pas es realitzen durant els mesos d’octubre/novembre fins a finals de juny. Durant aquest període realitza altres activitats com visites culturals guiades , tallers de risoteràpia... 

Subscriure a
Menu

Menú principal