Vila-rodona torna a acollir activitats relacionades amb el Tarraco Viva

02/05/2022

Vila-rodona torna a acollir activitats relacionades amb el Tarraco Viva

 

Vila-rodona manté el compromís amb la cultura i, enguany, repeteix amb la programació d’activitats a l’entorn del Tarraco Viva,  el festival romà de Tarragona que arriba a la 26a edició amb més de 300 activitats programades.

Des de 2016, Vila-rodona acull diferents actes a l’entorn del Columbari Romà. L’edició de 2022, que se celebrarà en aquest municipi del 18 al 22 de maig, consistirà en tres activitats:

-Conferència: ‘El descobriment de la tomba de Tutankhamon’, a càrrec de Joaquín Ruiz de Arbulo, catedràtic d’història antiga a la URV, el dimecres, 18 de maig, a les 19,30h, al Casal, amb entrada lliure.

-Activitat escolar: ‘Aenigma: les proves dels Déus’, a càrrec de ANS Educació, el divendres, 20 de maig, al matí, al Columbarium, i que està restringida exclusivament a l’alumnat de l’Escola Bernardí Tolrà de Vila-rodona.

-Recreació històrica: ‘Tutankhamon i Carter: un destí comú’, amb Argos Tarragona, el diumenge, 22 de maig, a partir de les 12.30, al Columbarium. En aquesta activitat serà necessària la inscripció prèvia a les oficines de l’Ajuntament (de 10.00h a 14.00h), per telèfon: 977 63 80 06, o per correu electrònic: cultura@vila-rodona.cat.

La 26a edició de Tarraco Viva gira a l’entorn del descobriment de la tomba de Tutankhamon, els 100 anys de l’inici de les excavacions a les tombes reials d’Ur, els 200 anys del desxiframent dels jeroglífics, o els 200 anys del naixement de Heinrich Schliemann, descobridor de Troia.

Es pot consultar tota la informació i la programació del Tarraco Viva a: www.tarracoviva.com.

Menu

Menú principal