Vila-rodona referma la seva aposta pel turisme identificant els punts més emblemàtics del municipi

24/05/2022

Vila-rodona referma la seva aposta pel turisme identificant els punts més emblemàtics del municipi

L’Ajuntament de Vila-rodona fa un pas més per situar-se com a municipi d’interès turístic. Durant els propers dies, s’instal·laran 22 elements informatius en diferents espais considerats de valor turístic, històric i cultural per tal que les persones que visitin el municipi puguin identificar de manera àgil i fàcil els elements patrimonials.

 

En concret, s’instal·laran 11 faristols, 9 plaques i 2 plafons a l’entrada del poble: el primer, donant la benvinguda al visitant i relatant els diferents espais visitables; i el segon, un plànol identificatiu. El visitant podrà consultar tota la informació a través de la lectura d’un codi QR, que estarà relacionat amb la pàgina web: www.festacatalunya.cat, un domini a través del qual els usuaris poden informar-se de les festes, fires, activitats, experiències, etc., per viure a Catalunya.

 

Fa gairebé un any que l’Ajuntament treballa en aquest projecte. El vila-rodoní, Josep Santesmases, ha col·laborat elaborant la descripció dels diferents punts, que van acompanyats de fotografies de l’entorn.

 

En aquest sentit, el visitant podrà conèixer espais com l’antic i el nou celler cooperatiu, la Peixateria, l’església, el Columbari romà, el Castell, l’antiga església del convent de Sant Llorenç, el pou de la neu, o el pont sobre el riu Gaià.

 

L’alcalde, Ramon M. Bricollé, expressa que fa temps que des de l’Ajuntament es volia portar a terme una iniciativa com aquesta i, ara, ja és una realitat.

 

L’Ajuntament ha invertit 7.000 euros en aquest projecte, subvencionat en una part, del qual també podran gaudir els veïns i les veïnes de Vila-rodona per tal de conèixer més a fons el propi municipi.

Menu

Menú principal