Recuperem el Columbarium Tapa, que arriba a la 3a edició

20/04/2022

Recuperem el Columbarium Tapa, que arriba a la 3a edició

El proper diumenge, 8 de maig, Vila-rodona tornarà a celebrar el Columbarium Tapa, una festa gastronòmica al voltant del Columbari Romà en la qual les persones que hi participin podran degustar diferents tapes acompanyades de vins i caves elaborats a Vila-rodona.

En total, hi participen una desena d’establiments de restauració i comerços, així com dels cellers locals. Hi participaran:
-Ca la Lluïsa
-Celler Cooperatiu - Castell d'Or
-Celler Sanromà
-Bar Casal
-Bar Las Vegas
-Bar Miami
-Forn La Vila
-Restaurant Les Fonts
-Supermercat Pròxim
-Supermercat Tandy

A més, la jornada estarà amenitzada pel grup musical Les Antines.

Durant la jornada, els participants també podran aprofitar per visitar el recent remodelat recinte, en el qual s’ha millorat l’entorn i també s’han refet els accessos, així com el seu interior amb diverses visites guiades. Les visites es podran fer de les 12.00h a les 14.00h

L’Ajuntament recupera aquesta activitat després que els dos últims anys no s’hagi pogut celebrar a causa de la pandèmia de Covid-19. La primera edició va tenir lloc el 2018 i, enguany, s’arriba a la tercera edició amb la voluntat de mantenir el Columbarium Tapa al calendari festiu del municipi.

Cal recordar que el Columbarium Tapa va rebre el premi a la Salvaguarda del Patrimoni Cultural en la 37a Nit de Premis de Valls l’any 2020.

Menu

Menú principal