Accedir al préstec de llibres digitals

La plataforma eBiblio us ofereix llibres electrònics i pel·lícules en línea. eBiblio Catalunya és un servei del Sistema de Lectura Pública de Catalunya que fa possible el préstec de continguts digitals a tots els usuaris amb carnet de les biblioteques públiques catalanes. Es pot accedir a aquests continguts a través de diferents dispositius: ordinadors personals, lectors de llibres electrònics, tauletes o telèfons intel·ligents. 

S’hi poden trobar disponibles i agafar en préstec molts tipus de materials: llibres, revistes, audiollibres, música, cinema, cursos d’idiomes, etc.

El servei està disponible a l’adreça http://catalunya.ebiblio.cat.També s’hi pot accedir descarregant l’aplicació eBiblio disponible per iOS, des de l’App Store  i per Android, des de Google Play.

Si entrem a través de l’ordinador anirem directament a eBiblio Catalunya però si ens descarreguem l’app la primera vegada hem de seleccionar Catalunya perquè aquest servei és diferent en altres comunitats autònomes.

Un cop a dins, anem a l’apartar “el meu compte” on ens demana dos coses:

  • Identificació d’usuari: es tracta del número del nostre carnet de la biblioteca. Com hem dit abans el que hi ha just a sota del codi de barres.
  • Contrasenya: és la mateixa que hem posat quan ens hem registrat al catàleg Argus (la que ha de tenir 6 caràcters alfanumèrics).

Finalment triem quin contingut volem agafar en préstec.

Menu

Menú principal