SERVEI D'OCUPACIÓ I EMPRENEDORIA

print pdf
05/02/2019

SERVEI D'OCUPACIÓ I EMPRENEDORIA

Per més informació del servei feu clic a l'imatge. 

També podeu trobar informació a: 

 • www.vallsgenera.cat
 • Les Oficines de l'Ajuntament de Vila-rodona en horari de matí o escribint a ocupacio@vila-rodona.cat. També es donaràn cites per atenció personalitzada. 

 

CURSOS

CONVOCATORIA del CURS “MONITORS/ES D'ACTIVITATS DE LLEURE INFANTIL I JUVENIL”, impartit per primera vegada en format semi presencial.

Aquest curs està reconegut per la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya i un cop superat tot el procés formatiu dóna dret a obtenir el Diploma i el Carnet de Monitor/a d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil.

Dates: Del 26 de juny al 23 de juliol de 2019.

El curs consta d’una etapa lectiva de 150h, una etapa de pràctiques de 160h i la realització per part de l’ alumne d’una memòria sobre les pràctiques.

 • 50 hores on-line.
 • 100 hores presencials de dilluns a divendres de 16:00 a 21:00 hores, a Creu Roja Tarragona (Av. Andorra, 61).
 • 160 hores pràctiques en un centre.

La inscripció al curs s'ha de fer a través del cercador de cursos clicant directament en el següent enllaç:

http://www.cruzroja.es/principal/web/formacion/informacion-curso?cod_curso=523014

El termini d'INSCRIPCIÓ finalitza el 09 de juny de 2019.

Si necessiteu més informació o bé si teniu algun dubte, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres al telèfon 977245062 o bé a l’adreça de correu electrònic crojafor@creuroja.org

 

OFERTES LABORALS

Inspector/a de qualitat (Ref. 2880)

Lloc de treball:  ALIO

Resum: Inspector/a de qualitat per realitzar les següents tasques: observar i monitoritzar les operacions i les eines de producció per a garantir el compliment de les especificacions; analitzar i interpretar la informació procedent del client per determinar les especificacions; estudi de les reclamacions provinents del client; fer les inspeccions requerides, proves o modificacions de les matèries i productes acabats, i comprovar si compleixen les especificacions; registrar la informació de les inspeccions; informar als responsables de producció dels problemes o defectes detectats, i ajudar en la identificació i la correcció; formar i assistir als operadors perquè realitzin les seves funcions de control de qualitat; participar en l'organització del procés de producció; controlar i registrar el material no conforme de les devolucions dels proveïdors, i control de qualitat a la planta de producció.

Persones candidates amb més de 2 anys d'experiència en les tasques descrites, tenir el carnet de conduir B, formació mínima de CFGS, coneixements de la llengua anglesa i coneixements d'informàtica a nivell d'usuari.

S'ofereix contracte indefinit a jornada completa. Horari de 6 a 14.30 hores. Salari segons conveni.

__________________________________________________________________________

Tècnic/a de qualitat, PRL i medi ambient (Ref. 2881)

Lloc de treball:  ALIO

Resum: Tècnic/a de qualitat, PRL i medi ambient, per realitzar les següents tasques: coordinació de PRL; seguiment de les no conformitats de qualitat; gestió ISO 9001; gestió de residus; control de matèria prima i producte acabat, així com tots els processos productius; participació en el disseny/modificació de la línia de producció.

Persones candidates amb més de 2 anys d'experiència en les tasques descrites. Formació acabada de grau universitari, preferiblement enginyeria; tenir el màster de PRL; nivell alt de la llengua anglesa; nivell alt d'ofimàtica, coneixements d'Autocad; disponibilitat per viatjar puntualment, i permís de conduir B.

S'ofereix contracte indefinit a jornada completa. Horari de 8.30 a 17 hores. Salari segons conveni.

Tècnic/a de prevenció de riscos laborals

Cuiner/a

 • Codi: RH2863
 • Data: 05/06/2019
 • Població: PUIGPELAT
 • Descripció: Cuiner/a per elaborar menús. Persones candidates entre 20 i 35 anys, amb 3 anys mínim d'experiència, tenir carnet de manipulador d'aliments, permís de conduir B i vehicle propi. Es valorarà tenir estudis específics en cuina. S'ofereix contracte temporal de 3 mesos prorrogables, a jornada parcial. Horari de 10 a 16 hores. Salari segons conveni.

Conductor/a de carretons elevadors

 • Codi: ARO2869
 • Data: 05/06/2019
 • Població: VILA-RODONA
 • Descripció: Conductors/es de carretons per fer tasques d'abastir i aprovisionar línies; descàrrega i càrrega de camions; ús de màquina per treballs amb alçada; ubicació, transport i emmagatzematge de palets amb retràctil i frontal. Persones candidates amb més d'un any d'experiència acreditada amb les tasques descrites, amb carnet homologat per conduir carretons elevadors, tenir el carnet de conduir B i vehicle propi. Es demana ser puntual, molt treballador, responsable, amb flexibilitat horària i capacitat de desplaçament. S'ofereix contracte indefinit a jornada completa. Horari de 7 a 15 hores. Salari de 12.600 euros bruts l'any.

Conductor/a de carretons elevadors

 • Codi: ARO2856
 • Data: 29/05/2019
 • Descripció: Conductors/es de carretons operaris/àries de magatzem per fer treballs de magatzem i conducció de carretó en empresa logística en diferents centres. Persones candidates majors d'edat, amb un mínim de 6 mesos d'experiència, amb carnet de conduir carretons en vigor, carnet de conduir B, vehicle propi i disponibilitat per treballar a Vila-Rodona, La Bisbal del Penedès i Tarragona. S'ofereix contracte eventual per acumulació de tasques a jornada completa. Horari a torns rotatius de matí/tarda/nit. Salari segons conveni.

Operaris/àries de Magatzem (Ref. 2857)

Característica
Descripció
 
Data d'alta:29/05/2019
Estat de l'oferta:Pendent
Lloc de treball:Vila-Rodona, La Bisbal del Penedès i Tarragona
Places:5
Resum:Operaris/àries de magatzem per fer treballs de magatzem en l'empresa logística en diferents centres; picking i inventariats.
Persones candidates entre 18 i 50 anys d'edat, amb un mínim de 3 mesos d'experiència, tenir permís de conduir B, vehicle propi i disponibilitat de treballar als diferents centres de treball (Vila-Rodona, La Bisbal del Penedès i Tarragona).
S'ofereix contracte eventual per acumulació de tasques, a jornada completa. Horari a torns rotatius de matí/tarda/nit. Salari segons conveni.

 

Menu

Menú principal

Formulari de cerca